KINGSMAN(ZHANGJIAGANG)MECHANICAL AND EQUIPMENT CO.,LTD

Onze belofte blijft
Geef mobiliteitsopties voor de behoeften van onze klant§wants
  • China KINGSMAN(ZHANGJIAGANG)MECHANICAL AND EQUIPMENT CO.,LTD Bedrijfsprofiel
Bedrijf Details
Grote Markt: Wereldwijd
Type Business: Fabrikant, Verdeler/groothandel, Exporteur, Handelsmaatschappij, Verkoper, Andere
Aantal werknemers: 100~150
Export pct: 80% - 90%
Inleiding

Als lid van ZONSOPGANGgroep, KINGSMAN-MACHINES specifiek die en in productie, R&D, en marketing van high-tech slag het vormen machines worden gespecialiseerd. Het is ongeveer 160 km van KINGSMAN aan de Luchthaven van Shanghai PUDONgle, en 50km aan Wuxi-Luchthaven.


KINGSMAN met uitstekende verwerkingsmachines en strikt QC systeem wordt uitgerust dat. Ook, voorziet KINGSMAN slag het vormen project-oplossing van klanten via geavanceerde technieken, goed-uitgevoerde machines en de goede naverkoopdiensten.


KINGSMAN de machine kan automatische slag het vormen machinefabrikant produceren gespecialiseerd in het maken van uitdrijvingsslag het vormen machine, HDPE slag het vormen, de machine van het flessenafgietsel, hydraulische slag het vormen machine, hydraulische servoslag het vormen machine, het plastic vormen, uitdrijving het vormen, plastic afgietsel, plastic vormende machine, uitdrijvings vormende machine, fles die machine maken, plastic fles die machinemilk fles maken makend machine, stapelend vat makend machine, HDPE flessenmachine, die vatmachine stapelen, chemische fles die machine, jerrycanslag het vormen machine, dagelijks chemische het maken machine maken, pesticidefles die machine maken, stuk speelgoed die machine maken.
De en ervaren deskundigen zijn toegewijd in machine productie, R&D, en Duitse naverkoopafdelingen, integreren & de technologie van Italië.

Geschiedenis

KINGSMAN MACHINES specifiek die en in productie, R&D, en marketing van high-tech slag het vormen machines worden gespecialiseerd.

Dienst

Waarom ons kies

1, Tien merken door de installatie;
2, de prijsconcessies van de Fabrieks directe leverancier;
3, 500 schaal technisch team;
4, de productkwaliteit zijn beter dan edelen;
5, verbeteren de dienst;
6, verdienen wij uw vertrouwen

Ons Team

De en ervaren deskundigen zijn toegewijd in machine productie, R&D, en Duitse naverkoopafdelingen, integreren & de technologie van Italië.