De servomachine van het Slagafgietsel

January 22, 2021

Laatste bedrijfsnieuws over De servomachine van het Slagafgietsel

Het Australische Srandard-Slag Vormen Macine

 

1. Controlesysteem: De programmeerbare controle heeft de functie van parameteropslag en mobilisering, snelle reactie, het nauwkeurige plaatsen en hoge stabiliteit in verrichting. Het mens-machine interfacetouche screen wordt gebruikt in het verrichtingspaneel. Alle acties worden gevisualiseerd, zoals parameter die, product etc. het tellen plaatsen. Het zelf-oordeel van materiaalmislukking toont aan dat de verrichting eenvoudig is.

 

2. Hydraulisch systeem: ingevoerde hydraulische kleppen, verbindingen, elektrohydraulische evenredige controle. Het heeft de kenmerken van stabiliteit, betrouwbaarheid, nauwkeurige beweging, lange levensduur en snelle reactie. Andere ingevoerde hydraulische systemen zijn facultatief.

 

3. Uitdrijvingssysteem: de machine van het slagafgietsel keurt harde versnellingsbak en ingevoerde frequentieconvertor goed, die de kenmerken van de regelgeving van de de omzettingssnelheid van de schroeffrequentie, macht met geringe geluidssterkte, sterke, stabiele snelheid, lange levensduur en energie - besparing heeft; het mengen van schroef, brede toepasselijkheid van grondstoffen, betere het plastificeren kwaliteit.

 

Volledig automatische het afgietselmachine van de uitdrijvingsslag met automatische productie, hoge energie - de besparing, snelheid met geringe geluidssterkte, snelle, hoog rendement, veiligheid en betrouwbaarheid, wordt wijd gebruikt in speelgoed, voedsel, drank, de chemische industrie, wasproducten en andere plastic verpakkingsindustrieën, met hoge kostenprestaties.

laatste bedrijfsnieuws over De servomachine van het Slagafgietsel  0